lunes, 4 de noviembre de 2013

Mr Potata



Tutorial: Com hem fet aquest muntatge?

Pas 1. Primerament, s'ha de seleccionar amb l'eina de selecció lliure (la corda), la zona que vols utilitzar, marcant la silueta d'aquesta. 

Pas 2. Un cop seleccionada la zona desitjada, amb el botó dret del ratolí, escollim l'opció de copia visible. D'aquesta manera, la zona prèviament seleccionada apareixerà a pinzells (quadre situat a la part inferior esquerra de la pantalla). 

Pas 3. Arrosseguem dins la imatge el pinzell prèviament creat amb la zona que haviem copiat i seleccionat.

        Pas 3.1 [realitzar-ho només si es desitja rotar la direcció del pinzell] Amb el botó dret del ratolí, seleccionem els apartats següents: Capa < Trasformar <  Rotar + angle desitjat

        Pas 3.2 [realitzar-ho només si es desitja cambiar l'escala del pinzell] Amb el botó dret del ratolí, seleccionem els apartats següents: Capa < Escalar capa. A continuació apareixerà un quadre on us sortirà el tamany de la capa. Per fer-ho més senzill, nosaltres hem cambiat els píxels per percentatges. Finalment es selecciona el percentatge/píxels desitjats i es clica el botó Escala. 

Pas 4. Seleccionem l'eina de moure (creu de cuatre fletxes) i seguidament col·loquem el pinzell sobre la zona desitjada de la imatge inicial. 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario